STEUN NU OOK AMSTERDAM…WANT EEN SCHOON,VEILIG EN LEEFBAAR AMSTERDAM DAT DOEN WE SAMEN !

Steun het bedrijfsleven en de Winkeliers In Amsterdam

Joop Dekker heeft ten doel het realiseren van een leefbare en een veilige stad waarin de Amsterdammer centraal staat en zijn of haar belangen optimaal gediend worden door te zoeken naar een goed leefklimaat in de ruimste zin van het woord en uitstekende voorzieningen voor de Amsterdammer met mogelijkheden voor iedereen die wil, maar met duidelijke grenzen en een harde aanpak voor diegene die niet willen. We zijn een partij die problemen aanpakt en taboes niet uit de weg gaat. We zeggen wat wij denken en doen wat we zeggen. Hart voor Vrijheid Amsterdam is de enige echte Eerlijk en Recht partij die er is voor alle Amsterdammers en is niet verbonden aan de Haagse politiek.

Omdat Eerlijk en Recht een lokale partij is, hebben wij minder te besteden voor de verkiezingscampagne. Alle andere partijen ontvangen subsidie van het Rijk. Vandaar dat wij uw financiële bijdrage goed kunnen gebruiken. Maar of het nu gaat om een actieve of een financiële bijdrage: alle steun is natuurlijk welkom!

Hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden:

Donatie
U kunt ons financieel steunen door middel van een donatie. U beslist zelf hoeveel u wilt doneren voor Vrijheid van  Amsterdam te steunen. U kunt uw donatie overmaken naar bankrekening  t.n.v.

C.J. Dekker

NL15 ABNA0987562819

NB. Voor meer informatie over donaties of sponsoring kunt u contact opnemen met:

Joop Dekker
e-mail naar info@Nederlandeerst.com

 

Word lid!
Als lid voor Vrijheid en NederlandEerst heeft u het recht om mee te beslissen over belangrijke onderwerpen. U kunt uw stem uitbrengen tijdens de Algemene Ledenvergadering. Het Aanmelden? Mail ons: info@nederlandeerst.com

 

Vrijwilliger
Wilt u liever een actieve bijdrage leveren? Meldt u dan aan als vrijwilliger. Vrijwilligers zijn hard nodig om in campagnetijd bijvoorbeeld te flyeren en posters te plakken. Maar ook door het jaar heen, kunnen we uw hulp goed gebruiken! U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@Nederlandeerst.com o.v.v. Vrijwilliger.

Bedankt voor uw steun!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.