Welkom Nederland Eerst

Ik hoor in koor dat wij, Nederland, ons moeten inspannen om de corruptie in Oekraïne te bestrijden. Grappig is dat de corruptie in Nederland nooit in een journalistieke en politieke discussie aan de orde komt. Is dat te bewijzen? Ja natuurlijk, er zijn duizenden slachtoffers van gezwendel in de rechtspraak. Prof. Twan Tak publiceerde daarover twee rapporten. Met name ook het gezwendel rond faillissementen en gesjoemel van curatoren en rechter-commissarissen.

 

Ook de geldpolitiek is heel deskundig de doofpot in gewerkt, je hoort er niets meer over. Het is de bloedsomloop van de maatschappij en economie. Vindt maar eens een journalist of Kamerlid die zijn carrière op het spel durft zetten om fundamentele zaken aan de orde te stellen. Ik weet niemand. Nico van den Ham had onlangs een felle discussie met een journalist van het AD. Dat leidde uiteraard zoals altijd tot niets.

 

Ik probeer nu met het referendum aandacht te krijgen voor wat in ons land goed fout zit. Dat zijn o.a.  ca. 45 huisuitzettingen per dag, 18 uit de eigen woningen en de rest uit huurwoningen. Die mensen worden nog slechter behandeld dan migranten uit het Midden-Oosten. Daarnaast ca. vijfhonderd zelfdodingen van mensen die geen uitweg zien na een rechterlijk vonnis, dit als aandeel van ca. 1800 zelfmoorden per jaar in ons land.

 

Onze parlementariërs bepleiten stiekem aansluiting van Oekraïne aan de EU. Maar ook m.b.t. de vluchtelingenstroom die gegarandeerd zal uitmonden in een slagveld met veel doden en zelfdodingen in Griekenland en Turkije, daarover hebben ze het even niet. Ook daarvoor is een goede oplossing die op het bord van het parlement en de regering gelegd met de geldschepping van de ECB. Zie de brief aan premier Rutte.

 

Iedereen zwijgt als het bekende graf, want dan gaat het over ongewenste vragen en die zijn schadelijk voor je loopbaan in de politiek en bij de massamedia.

 

M.v.g.

 

Joop Dekker van Hart voor Vrijheid

Wil dat je moeder ‘s avonds veilig over straat kan, dat je van je salaris genoeg overhoudt om aan je eigen gezin uit te kunnen geven, de vrijheid die je hebt omdat je oude dag is veiliggesteld, de vrijheid die er is omdat ons bedrijfsleven weer floreert, de vrijheid die je hebt omdat de regering je gezin beschermt, de Vrijheid van een baan en een goed bestaan en de vrijheid is dat werknemers op hun werkplek niet worden uitgespeeld.

Nederland is niet meer in balans. In het begin van de jaren 1938 begon het ook zo dat mensen worden gegijzeld en dan geslagen door de Politie!!?

Abonneer op Cultuur onder Vuur op YouTube

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.