Weg bij Big Tech!’ event - meld je aan


Voor de meeste Weltschmerz-volgers is het ondertussen wel duidelijk dat Big Tech een groot gevaar is voor onze vrijheid van meningsuiting. Het privacy-issue was voor veel mensen allang duidelijk. Sinds de corona-situatie is het veel mensen echter ook duidelijk geworden dat het hier niet enkel om privacy gaat.

De verwevenheid van overheden met Big Tech-diensten heeft ons de afgelopen jaren een hoop extra problemen opgeleverd. Censuur (“community guidelines”) heeft er voor gezorgd dat veel alternatieve informatie over de corona-situatie niet en/of slechter verspreid kon worden.

Daarnaast zijn bedrijven als Google en Microsoft bezig met het ontwikkelen en testen van een Digital ID - precies in lijn met de agenda van de Europese Unie. Wat gebeurt er echter wanneer je weigert hieraan mee te doen? Heb je dan nog toegang tot je Google-diensten? Kun je nog bij je Gmail of je Google Drive? Of bij Microsoft-diensten als Outlook en OneDrive?

Het is duidelijk: het wordt in toenemende mate belangrijker om je los te weken van Big Tech. Welke technologie kunnen we dan wél vertrouwen? Het is tijd voor een nieuwe relatie met technologie. Een relatie met technologie die menselijke kernwaarden als privacy, veiligheid en vrijheid van meningsuiting voorop heeft staan.

Eigenaren van een Snowden Smartphone kwamen in december in Amsterdam bijeen om te leren over de meest belangrijke dingen die je direct kunt doen om jouw digitale leven privacy-vriendelijker en veiliger in te kunnen richten. De eerste 40 minuten van deze 2-uur durende presentatie zijn nu geheel gratis te bekijken (klik hieronder op de knop)'! Hier lichten we toe op basis van welke kernwaarden we een nieuwe relatie aangaan met technologie.

Wil je in februari ook aanwezig zijn bij het ‘Weg bij Big Tech!’ event? Laat dan je mailadres achter via onderstaande knop. Van 11 t/m 15 januari kun je de Snowden Smartphone weer bestellen! Bij aankoop van de telefoon krijg je tevens gratis toegang tot het event. Laat je e-mailadres achter
 

 

Museumplein naar de van Baerlestraat

 

Stop het terreur vanuit Den Haag

 

EERLIJK EN RECHT IS EEN PARTIJ VOOR ALLE BEDRIJVEN - BOEREN - TUINDERS - LANDBOUW EN BURGERS

De terreur vanuit Den Haag wordt ook doorgespeeld naar de lokale politiek. Wederom worden we de dupe van bezuinigingen. U krijgt straks met één G5 Systeem de rekening gepresenteerd! U bent door dit huidige college van VVD, partij, D66 en CDA en met instemming van AOV (ouderenpartij), D66 en GroenLinks opgezadeld met een schuld die de 700 miljoen ruimschoots overschrijdt. De burgemeester heeft inmiddels in een brief aan de raad aangekondigd dat er de komende periode miljoenen bezuinigd moeten worden. Terwijl u dit leest komen de wethouders doodleuk met plannen. Dit zal grotendeels uit de portemonnees van onze burgers komen. Levert u al niet genoeg in? Kijk alleen maar wat u al heeft ingeleverd de laatste jaren van uw pensioen, AOW en uw eigen bijdrage voor zorg en huurverhoging. Vele zaken worden met de terreur vanuit Den Haag in de schoenen geschoven van de gemeente en die krijgt daar steeds minder geld voor. Voor de zorg heeft Nederland en reservepot in het leven geroepen van 30 miljoen om de eerste klap op te vangen ? Wij zullen er alles aan doen om deze beschamende behandeling vanuit Den Haag tegen te houden ! Ze moeten wel de elite ! Het hele systeem van baantjes, cultuur, ons soort mensen, media, politiek en connecties drijft op die oude solidariteitsstructuur van beleefd je bek houden en niet het schorem aanpakken, want het zou ze eens in de portemonnee kunnen raken ! Trap er niet meer in ! Stem daarom niet meer op deze kliek, maar stem .

GENOEG IS GENOEG !

STOP DE TERREUR VANUIT DEN HAAG !

Wij zijn het alternatief voor Nederland Eerlijk en Recht

Bescherming Burger Bevolking 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.