Er wordt op grote schaal bomen gekapt in heel Nederland. waarop heel veel stikstofneerslag Vrijkomt in heel Nederland,

  Meer huizen bouwen betekent meer smog en Stikstofneerslag in de lucht, in heel Nederland,

Minister van der Wal, Daar hebben we vooral veel last van zomersmog waarbij extra ozon in de lucht zit.

                     Minister van der Wal, Bij wintersmog blijft verontreinigde in de lucht hangen, bijvoorbeeld in de grote steden en de toevoerwegen van Nederland.

     STOP DE ONTEIGENING VAN DE BOEREN

Nederland gaat langzaam naar de verdommenisbedankt Politiek voor de verloedering in Nederland

 

Stilstand door borden boven de snelweg van 70km naar 50km houdt in dat veel auto's met draaiende motor stil komen te staan in heel Nederland,

deze drukte begint vanaf 3 uur in de middag tot 7 uur in de avond, Dan is er veel te veel drukte aanwezig  met veel stilstand, zoals op een rijbaan met een Rood - - kruis boven het Wegdeel die leeg blijft staan voor het rijdend verkeer, Hierdoor is er ook weer een afsluiting met flessenhals die ook weer voor veel opstoppingen veroorzaken met heel veel stikstofneerslag en stikstofoxide in de lucht, Temeer ook bij de aankomst van de opritten en of de afritten het geeft weer een flessenhals, dan zie je gelijk weer een soort verkeers--apartheid ontstaat bij de opritten en  de afritten, waarbij de weggebruiker zijn eigen Wegdeel moet opeisen, En ook hebben zij in de grote steden eenrichting verkeer ingesteld, Dat zijn getransformeerd wegdelen in de grote Steden, Die zijn als dorpen getransformeerd waarbij het bijna elke dag vast loopt door die maatregel van eenrichtingverkeer in heel Nederland, Er is geen doorkomen meer aan in de grote Steden voor auto's fietsers brommers vrachtauto's, laden en lossen, het kan bijna niet meer in de grote Steden en ook hier is te veel Stikstofneerslag geproduceerd en, meer Stikstofoxiden die in de lucht blijft hangen.

 

 Uw beleidsvoering Minister van der Wal, het is niet eerlijk en niet toereikend om de Boeren!!! uit te kopen om meer huizen te willen bouwen. Met twee verdieners die met hun auto's naar het werk willen rijden, Nederland wort tjokvol dus u doet er nog eens een schepje Stikstofneerslag bij, in plaats van minder, meer Stikstofoxiden bovenop meer auto's op de hoofdwegen in Nederland

  En dit alles om de Boeren hiervan de schuld te willen geven.

Een melkkoe is toch geen auto en, zie eens hoe mooi het gras er bij staat bij  boer Koos

Er word aangestuurd op rellen ze willen het op oorlog met het volk aan laten komen. Misschien dat er nu wat slapers wakker worden. boeren moeten kapot niet alleen voor hun land, maar om voedsel schaarste te creëren. Deze winter duizenden mensen inde problemen omdat ze de energie rekening niet meer kunnen betalen. Volgend jaar voedsel schaarste IN DE PORTEMONNEE waardoor de prijzen de pan uit rijzen. Ze creëren chaos om zo het leger tegen de eigen bevolking in te kunnen zetten. Het hout pas op als dit voltallige kabinet met wef aanhang opgepakt en berecht wordt door een volks tribunaal en bij schuldig bevonden aan volks en landverraad de zwaarst denkbare straf krijgen!

 

De pestkoppen bij DE KRANT TROUW,

Pestkoppen bij DE KRANT TROUW, Geen Soja producten eten mensen, het moet verboden worden, waarom er zit te veel Pesticides in de Sojaproducten dat geeft Geen Hartritmestoornissen,

V1 Bianca Brundel VERSLAGGEVER geeft een verkeert beeld, De veroorzaker is door het inenten tegen Covid 19- dat geeft Hartritmestoornissen.

Wij zijn Trots Op Onze Boeren, zie eens hoe mooi het gras erbij staat bij Boer Koos.

En waar te veel pesticides producten in zit, Door het gebruik van Soja producten, kan je van het Sojaproducten kanker krijgen.

.www.nederlandeerst.com

 

EERLIJK EN RECHT

Slechts enkele investeringsmaatschappijen trekken aan de touwtjes.

De matrix waar we in leven is niets meer van Nederland meer dan een grote dikke leugen waar plannen door deze regering gereset zal worden en waar al jaren geleden aan begonnen is. Voor vele mensen ondenkbaar is omdat zij er met hun gevoel niet bij kunnen dat er mensen zijn die zo slecht zijn. Wat we nu zien heeft niets meer te maken heeft met wel of niet maar is slechts een gevecht tussen goed en kwaad. Een oorlog die vanuit binnen uit wordt gevoerd met als wapen " Angst zaaien".

 

De meeste mensen zijn trouw en volgzaam aan de overheid. Zij zijn niets meer dan slaven van het systeem. De waarheid komt toch naar boven en wanneer het licht gaat winnen zal niet iedereen de waarheid aan kunnen zien.

Tijdens de bezettingsjaren door de Nazi in Nederland in eerdere jaren en nu in 2021 worden gezonde mensen stapsgewijs uit het openbare leven geweerd, dat is ook weer een fascistisch daad in Nazi Nederland de mensen moesten toen ook een persoonsbewijs aanschaffen in Nazi' Nederland maar dan met een tattoo in de binnenkant van de onderarm net zo als in 1940 t/m 1945.

De bezetter is de Politiek Den Haag 2022,

 

Nazi Nederland Zij maken een administratieve scheiding met het persoonsbewijs BSN nummer tussen niet geïnjecteerde en geïnjecteerde mensen,

De niet geïnjecteerde mensen die wel gezonde zijn maar niet in alle winkels boodschappen mogen halen deze mensen worden, geweerd in het uitgaansleven. En wel geïnjecteerde mensen mogen met hun persoonsbewijs BSN nummer overal naar binnen, maar later ook weer niet

De bezetter uit Politiek Den Haag is de baas

Nazi Nederland we zijn bezet en zij werken samen met Europa o.a. Klaus Schwab WEF hij is onze Landsheer die samen met NSB'ers mensen in Nederland ondermijnen.

 

De leden die Lid zijn bij het WEF zijn Klaus Schwab, als Landsheer hij komt uit het DDR, Frans Timmermans vice voorzitter EU, Mark Rutte, Hugo de Jonge de appel valt niet ver van de boom, zijn opa was kampbeul, Sigrid Kaag, Koningin Maxima Zorreguieta, de zoon Ferdinand Grappenhaus, is de zoon van de minister Grappenhaus, en de broer van Pieter Omtzigt is Dirk Jan Omtzigt. Deze mensen zijn allemaal Lid met een bestuursfunctie van, The World Economic Forum (WEF).

 

WAT ZIJN OORLOGSMISDADEN,

De politie in Nederland was goed fout in de tweede wereldoorlog 1938. Maar nu weer in 2020 slaan ze er ook op los en, laten ze honden bijten op weerloze mensen, die worden in elkaar gerost/ door de politie, in 2021 en dit allemaal om bij mensen angst in te boezemen,

 

ADOLF HITLER

Werkten vanaf 1936 T/m 1945 samen met de vader van Klaus Schwab, hij was bij de Duitse weermacht toezichthouder hij werkten samen aan het openstellen van mensen met een persoonsbewijs, in de onderarm maar wel van alle mensen in de wereld om alles van die mensen te willen inpikken.

Dit is geschreven door Joop Dekker,

Mede door het gedrag en de leugens van Politiek Den Haag in Nederland

N RECHT IS DE PARTIJ VOOR ONS NEDERLAND

Nederland aan de gang

Ja minister Van der Wal / In de Sloot

TERWIJL ER GENOEG GAS IS

Alsof er geen gas binnen komt, in Den Helder 3 pijpleidingen Gas uit de Noordzee uit eigen platforms.

Dit is van de NAM.

Er is geen tekort aan gas, tenminste niet in Nederland.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.