Pieter van Vollenhoven noemt de uitspraak van Vladimir Poetin dat hij het komende decennium ziet als "waarschijnlijk het gevaarlijkste, onvoorspelbaarste en tegelijkertijd belangrijkste sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog "merkwaardig". De Russische president deed die uitspraak in een toespraak die hij hield voor een denktank in Moskou.

Poetin beschuldigde het Westen van het aanzetten tot het conflict in Oekraïne en zei dat het Westen een "gevaarlijk, bloedig en vies" geopolitiek spel speelt dat chaos zaait over de hele wereld. Uiteindelijk, zei Poetin, zal het Westen met Rusland en andere grootmachten moeten praten over de toekomst van de wereld.

Beste lezer,

Gisteren werd onthuld dat RIVM-directeur Jaap van Dissel zeven ton zou hebben ontvangen van Stichting Open Nederland. Vandaag zijn er weer nieuwe onthullingen bekend hierover, lees het direct op NieuwRechts. GGD en RIVM mogen data over oversterfte niet delen. JA21'er Rob Roos hekelt "ideologische strijd" EU tegen kernenergie. Rode Kruis vreest voor muiterij door asielzoekers op cruiseschip. Omtzigt is klaar met gelek door kabinet. Lees het vandaag allemaal in deze nieuwsbrief. 

Als eerbetoon voor een moedige Dokter nog een mooie foto van dr. Jan Vingerhoets.

 

Naar verwachting zullen er verscheidene protesten gaan plaatsvinden in Davos. Het is niet ongewoon dat WEF-bijeenkomsten met man en kracht worden beschermd door het Zwitserse leger. 

De Zwitserse stad Davos zal volgende week gastheer zijn van 52 staatshoofden en regeringsleiders en bijna 600 CEO's terwijl het World Economic Forum zijn jaarlijkse bijeenkomst houdt. Namens Nederland zullen diverse ministers, zoals Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra, aanwezig zijn.

De organisatie achter het WEF stelt dat hun gastenlijst voor de elite-bijeenkomst van politieke leiders, zakenmensen, culturele trendsetters en leiders van internationale organisaties bevat. Zij zullen problemen zal aanpakken waarmee een verdeelde wereld wordt geconfronteerd in 2023, met oorlog en conflict, economische druk en klimaatverandering als grootste thema's.

"Het lijdt geen twijfel dat onze 53e jaarlijkse bijeenkomst in Davos zal plaatsvinden tegen de meest complexe geopolitieke en economische achtergrond in decennia", stelt de huidige WEF-voorzitter Borge Brende in publieke verklaring.

 

Vanuit Nederland zullen onder meer de ministers Mark Rutte, Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra afreizen naar Zwitserland. Echter wordt hun bezoek aan Davos niet helemaal als onomstreden beschouwd. 

 

Oppositiekritiek
Afgelopen zondag sprak Wybren van Haga, voorman van BVNL, bij een demonstratie op het Museumplein in Amsterdam. Van Haga is van mening dat nationale belangen te vaak op de tweede plaats worden gezet: "Heel veel mensen hebben veel klachten over Mark Rutte, Sigrid Kaag, World Economic Forum, Central Bank Digital Currency. Ik vind het ook allemaal heel eng. Het World Economic Forum is een hele rare marxistische club met veel te veel invloed. Moeten we hard tegen vechten, op een vreedzame manier."

 

Ook op sociale media uitte Van Haga zijn bezorgdheid over de WEF-bijeenkomst: 'Rutte en zes andere kabinetsleden naar Davos voor het WEF. Wat ze daar bespreken (4-daagse werkweek, afschaffen cash geld, afschaffen eigendomsrecht, de volgende pandemie, the Great Reset) is geheim. Notulen worden niet verstrekt...?!'

 

Minister Hoekstra laat een Kamerdebat in de week van het WEF-evenement schieten. Tot woede bij Kamerleden. Onder meer Geert Wilders en Caroline van der Plas vinden het ongelooflijk dat de minister van Buitenlandse Zaken een debat heeft afgezegd omdat hij naar het World Economic Forum (WEF) gaat. 

Wilders deelde enkele dagen geleden op Twitter de afmelding van Hoekstra. ‘Op 18 januari 2023 vindt er een Commissiedebat Raad Buitenlandse Zaken plaats’, schrijft Hoekstra. ‘Vanwege het World Economic Forum en verplichtingen met Zijne Majesteit de Koning zal ik helaas niet aanwezig kunnen zijn om in deze week dit debat te voeren. Ik wil u verzoeken mij te verontschuldigen voor mijn afwezigheid.’

 

‘Daar gaan ze weer in januari met zijn allen naar het World Economic Forum’, schrijft Wilders bij het bericht. ‘Ze zeggen er nu dus zelfs Kamerdebatten voor af. Om in het geheim te kunnen overleggen over ons maar zonder ons, én zonder dat wij dat kunnen controleren. Globalisten Unlimited. Verschrikkelijk.’ Wilders krijgt bijval van zijn collega-Kamerlid Caroline van der Plas van BBB: ‘Bizar dat een minister een debat met de Kamer niet bijwoont vanwege het WEF. Een middelvinger naar de burgers in Nederland’, reageert ze.

 

Tot voor kort waren het FVD-politici die zich uitlieten over het WEF, maar nu doen meer Kamerleden dat dus. Vanuit voornamelijk D66-hoek wordt denigrerend gereageerd op de uitlatingen van Wilders en Van der Plas. Zo plaatst D66-fractievoorzitter Jan Paternotte een screenshot van de tweet van Wilders op Twitter. ‘Thierry… sinds wanneer heb je het account van Wilders overgenomen?’, vraagt hij zich hardop af. Caroline Verduin, D66-raadslid in Den Haag reageert juist weer op Van der Plas. ‘Ah’, schrijft ze. ‘Caroline wil haar achterban verbreden.’ 

 

Nederlandse vertegenwoordiging
Maar welke prominenten Nederlanders konden rekenen op een uitnodiging? De redactie heeft ze op een rijtje gezet voor u.

De volgende bewindslieden zullen hun opwachting maken in Davos:

 

 • Minister Kajsa Ollongren van Defensie
 • Minister Sigrid Kaag van Financiën
 • Minister Wopke Hoekstra van Buitenlandse Zaken
 • Minister Liesje Schreinemacher voor Buitenlandse Handel
 • Premier Mark Rutte, Algemene Zaken
 • Minister Karien van Gennip van Sociale Zaken
 • Staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur

Naast deze ministers konden ook prominenten uit het Nederlandse bedrijfsleven rekenen op een uitnodiging. Het gaat om de volgende Nederlanders:

 

 • Tom de Swaan, raad van commissarissen van ABN AMRO
 • Robert Swaak, directeur van ABN AMRO
 • Lard Friese, directeur van Aegon
 • Ronald Wuijster, directeur van APG Asset Management
 • Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank
 • Arnout Damen, directeur van Damen Shipyards Group
 • Coen van Oostrom, directeur van EDGE
 • Dolf van den Brink, directeur van Heineken
 • Hard van den Broek, CFO van Heineken
 • Steven van Rijswijk, directeur van ING Group
 • Victor Halberstadt, professor aan de Universiteit van Leiden
 • Yousef Yousef, directeur van LG Sonic
 • Manuel Kohnstamm, senior vice-president van Liberty Global
 • Sven Smit, Senior Partner bij McKinsey
 • David Knibbe, directeur van NN Group
 • Roland Sackers, CFO van QIAGEN
 • Kirsten Konst, groepsdirectie van Rabobank
 • Sander van ’t Noordende, directeur van Randstad
 • Dimitri de Vreeze, directeur van Royal DSM
 • Roy Jakobs, directeur van Royal Philips
 • Edwin Paalvast, Chief International Markets van Philips
 • Jan-Willem Scheijgrond, Vice-President van Philips
 • Feike Sijbesma, president-commissaris bij Philips
 • Dick Richelle, directeur van Royal Vopak
 • Eric Rondolat, directeur van Signify
 • Harry Verhaar, Head Global Public and Government Affairs bij Signify
 • Hanneke Faber, President Nutrition bij Unilever
 • Cornelis van Zadelhoff, oprichter van Zadelhoff Beheer

 

 

 

 

Nieuws MH17

Persbericht

Van: Informatie Rijksoverheid [mailto:noreply@informatierijksoverheid.nl]
Verzonden: donderdag 8 januari 2015 8:19
Aan: JoopdekkerNL@outlook.com
Onderwerp: vliegramp MH17

 

Uw kenmerk is E3192430 

Geachte heer Dekker,

Hieronder volgt een reactie op uw e-mail, waarin u uw mening geeft omtrent het drama met MH17. U geeft aan dat de rol van de Nederlandse overheid ergernis werkt. U geeft aan dat de rel rond MH17 uit de hand loopt. Het was bekend dat dit vliegtuig niks te zoeken had boven Oekraïne. Daarnaast geeft u aan dat deze piloten verplicht zijn om boven dit oorlogsgebied te vliegen.

Wij danken u voor de moeite die u heeft genomen om uw mening onder de aandacht te brengen. We hebben uw e-mail ter informatie doorgestuurd naar een medewerker binnen het team van de vliegramp. Indien er naar aanleiding van uw bericht aanvullende informatie gewenst is, neemt de betreffende afdeling van het ministerie contact met u op.

Meneer Dekker, wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet, 

Imke Claassens

Publieksvoorlichter Informatie Rijksoverheid

Wij horen graag van u of u tevreden bent over onze dienstverlening. Via onderstaande link kunt u meewerken aan het burgertevredenheidsonderzoek van Informatie Rijksoverheid. 

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog een vraag hebben of heeft u een andere vraag over de algemene wet- en regelgeving, dan kunt u hiervoor het contactformulier op onze website via onderstaande link gebruiken. 

 

www.rijksoverheid.nl

  --- Original Message ---
From:
dekkerrnl@zonnet.nl
Received: 1/7/15 12:04:17 PM CET
To: Informatie Rijksoverheid
Subject: -

Referring website:
http://www.rijksoverheid.nl/contact 
Aard van uw vraag: Privé
Aanspreekvorm: De heer
Naam: J. Dekker

Telefoonnummer: - 
E-mailadres:
dekkerrnl@zonnet.nl 
Organisatie: Vrienden van Nederland

Onderwerp: - MH17
Vraag: Joop Dekker,

Valse hoop PvdA & VVD
De Nederlandse rol in het drama van de MH17 neergeschoten op17 juli 2014 wekt ergernis, Buitenlandse zaken bevestigde in het diplomatenoverleg in Kiev na het neerhalen van de Oekraïense Antonov op 14 juli. Daar was iemand van Nederlandse ambassade bij, die de mededelingen van Oekraïne over ophoging van de vliegveiligheidsgrens van zeven naar tien kilometer volgens Frans Timmermans aan Den Haag doorgaf.

Maar boven het oorlogsgebied in Oost- Oekraïne is het niet veilig vliegen. De neergeschoten vliegtuigtuigen boven Oost- Oekraïne is één AN-30 80 Yellow neergeschoten op 6 juli 2014 en één Antonov op 14 juli 2014 en één vliegtuig neergeschoten IL-76 op 16 juli 2014 boven het is een oorlogsgebied in Oost- Oekraïne.

De rel rond de MH17-vliegramp lopen uit de hand, woede en lakse houding van de rijksoverheden. en burgerluchtvaart. Het was bekend dat MH17 niets te zoeken hadden boven het oorlogsgebied in Oost- Oekraïne.

Het is u ook bekend dat de MH17 lijnvluchten met één beperkt aantal kerosine moeten vliegen van hun burgerluchtvaartbedrijf. Deze Piloten zijn op TV-geweest met hun verhaal over hun bedrijf waarbij deze piloten werken. Deze lijnvluchtpiloten zijn gedwongen om boven één oorlogsgebied (rechtdoor te vliegen met één beperkt aantal liters kerosine, Boven één oorlogsgebied te moeten vliegen in Oost- Oekraïne.

Ook met één beperkt aantal liters kerosine moeten deze piloten vliegen boven zee. Deze piloten kunnen ook hier niet uitwijken voor storm boven zee.

Met vriendelijke groet,

Joop Dekker

Vrienden van Nederland

dekkerrnl@zonnet.nl Het CBP signaleert in zijn bijdrage een sterke toename van massale verwerkingen van persoonsgegevens en mogelijkheden om het doen en laten van individuen te volgen. Het CBP uit zorgen over een gebrek aan aandacht bij overheid en private sector om bij vernieuwingen tijdig oplossingen voor een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens te zoeken. Daarnaast constateert het CBP een sterke negatieve beeldvorming over het begrip privacy. Bescherming van persoonsgegevens wordt in politiek en bedrijfsleven meer beschouwd als hinderpaal en administratieve last dan als fundamenteel recht. Een onderbouwing van deze kritiek op de regels voor bescherming persoonsgegevens ontbreekt veelal.

De Great Reset dreigt in de Nederlandse wet te komen!

De Great Reset dreigt in de Nederlandse wet te komen!

In het jaar 1940 krijgen de mensen een nummer, in hun arm getatoeëerd door een fascistisch bende, om je te kunnen volgen.

De Great Reset WEF-is ook een fascistisch bende - Stappenplan 1- Als je denkt ik laat me prikken bij de GGD dan heb je het mis, Het gaat bij de GGD erom dat ze je BSN nummer te pakken krijgen, Stap 2. De GGD transporteert je BSN nummer naar de telefooncentrales, als KPN, T-Mobile en Vodafone, En die transporteert het Naar Stap 3. Die gaat dan terug naar de telefoonbezitters, in Nederland, dan heeft U een 5G Systeem met uw eigen Belastingnummer BSN  in de telefoon verankerd, Stap 4. De cirkel is rond, om u als mens te kunnen volgen.

Dat betekend wikkelen met uw telefoon, of Paspoort, of Volgkaart met een 5G Systeem, Deze mensen hebben geen privacy meer, En zonder privacy is er geen VRIJHEID.

Joop Dekker Wil een Voorwaarden en dat is Tegen, HET 5G SYSTEEM.

Er word aangestuurd op rellen ze willen het op oorlog met het volk aan laten komen. Misschien dat er nu wat slapers wakker worden. boeren moeten kapot niet alleen voor hun land, maar om voedsel schaarste te creëren. Deze winter duizenden mensen inde problemen omdat ze de energie rekening niet meer kunnen betalen. Volgend jaar voedsel schaarste waardoor de prijzen de pan uit rijzen. Ze creëren chaos om zo het leger tegen de eigen bevolking in te kunnen zetten. Het hout pas op als dit voltallige kabinet met wef aanhang opgepakt en berecht wordt door een volks tribunaal en bij schuldig bevonden aan volks en landverraad de zwaarst denkbare straf krijgen!

De uitvoerders Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers,

hebben de Overheidszaken diepgaand geschonden in Nederland, Die als een van de oprichters leiding gaf aan de (Nationaal- Socialistische Beweging) in de jaren 2017 /2022 met WEF in NL van de EU/ WEF/ WHO agenda 2030 MKB. Mensen worden min of meer gedwongen om een experimentele prik te halen, waarvan de data niet beschikbaar is, de farmaceuten niet verantwoordelijk voor zijn, Waarom hoeven de mensen, geen papier meer te tekenen dat je niet ziek kan worden, of over kan dragen en er aan kan overlijden. (Dat moet strafbaar gesteld worden)

De Zorg is volledig gesloopt. Ondernemers worden gesloopt, mensen worden financieel ten gronden gebracht, mensen letterlijk in de kou, boeren worden onteigend, steeds meer dwang en drang, vrijheden en rechten worden steeds meer beperkt etc. Nog even er ligt niets meer in de winkels. Voedseltekorten en alles onbetaalbaar maken en, zijn ze al lekker mee op weg. Mooi he die WEF agenda 2030 met bijhorende.

Heet dit dan geen Oorlog, Het moet stoppen, Deze economische oorlogvoering

En,

kolderieke SDG's.

Die agenda met de 5G is er echt niet voor u en mij. Mooi he dat nieuwe normaal, great reset, build back better and you own nothing and will be happy. Het gaat ze om totilitaire controle/ dictatuur. China is het voorbeeld voor ze, de dictatuur langzaam doorvoeren ten koste van de democratie. Wake the f.ck up people, moeten we echt niet willen met elkaar. Deze waanzin waarin we nu al ruim 2.5 jaar verkeren met elkaar, dient gestopt te worden mijns inziens. Met en voor elkaar

Voorwaarden

Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers hebben de voorwaarden van de Nationale Bond tegen Overheidszaken diepgaand geschonden. Die voorwaarden zijn: Bilderberg, World Economic Forum (The Great Reset) en WHO buiten de orde plaatsen; directe en indirecte vaccinatiedwang verbieden; Boeren, culturele tradities beschermen; discriminatie op de woningmarkt beëindigen; democratisch gekozen partijen niet langer uitsluiten; bindend referendum invoeren; spoedwet afschaffen; npo Op1 publieke omroep tot eerlijke berichtgeving verplichten; en indoctrinatie door scholen, hogescholen en universiteiten beëindigen.

Daar mogen zij zich nu voor verantwoorden.” Voor allen doodde mensen die zij op hun geweten hebben!!?

Het kort geding is ook onderdeel van de actie, Stemmen Noord Holland onder Voorwaarden, DAT WE TEGEN HET 5G SYSTEEM ZIJN. 

 

Inbreuk op je persoonsgegevens

In het jaar 1940 krijgen de mensen een nummer, in hun arm getatoeëerd door een fascistisch bende, om je te volgen.

Maar nu, doen ze het anders ze pakken bij de GGD je Burgerservicenummer, van de mensen af en sturen het door naar de ontvanger, dat is KPN, T.mobile en Vodafone..... dat zijn de ontvangers, Die transporteert je Belastingnummer weer naar de telefoonbezitter en de cirkel is rond om mensen te kunnen volgen met een Corona-app in je telefoon.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.