Eerlijk en Recht,

Valkenburg werd destijds getroffen door grote overstromingen, toen de Geul buiten de oevers trad. In Limburg en omliggende grensgebieden kwam in een aantal dagen tijd zoveel regen omlaag dat grote delen van met name het Zuid-Limburgse heuvelland overstroomden. Op grote schaal werd schade veroorzaakt aan woningen en bedrijven. Vele honderden mensen raakten dakloos. Verder stortten een brug en kades in, en werden wegen weggespoeld.

Wij willen een leefbaar Nederland WEER TERUG hebben met meer samenwerking v/d Boeren en Burgers om Samen tot een overeenkomst te komen voor liefde Vrijheid! en geen QR Code!! Dictatuur!!

DAT BELOOF IK U

Joop Dekker wil het karakter voor burgers, tuinders en boerenbedrijven verbeteren, Het is erg belangrijk. We moeten voorkomen dat we met onze voeten in het water komen te staan. STILSTAND IS ACHTERUITGANG.

Waar nodig zal er meer geld naar het waterbeheer (AGV) moeten komen, Meer voor herstel van dijken En, van een betere doorstroming van het zwemwater waar kwaliteit in Nederland een pre is voor de Boeren, Want stilstand van water geeft blauwalg, Deze zijn groepen van prokaryoten organismes het geeft veel overlast voor dieren en jonge mensen tijdens en na het zwemen in het buiten water.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.