Enkele hooggeplaatste Joodse Burgers in Duitsland waren bevriend met Adolf Hitler vanaf de Eerste wereldoorlog,

De FAMILY Eugen Schwab was fout in de tweede wereldoorlog hij was één hoge (toezichthouder) Nazi officier bij Hitler in dienst voor een zoektocht naar de atoombom, en het geroofde goud werd aan Zwitserland gebracht voor inruil van Zwitserse franken die nodig waren om cruciale importen voor de oorlogsvoering te kunnen betalen met het bedrijf, Escher-Wyss, zou slavenarbeid gebruiken om machines te produceren met geallieerde (Parachutisten) gevangen voor de tweede wereld oorlog 1940 / 1945,

 

En moeder van Schwab was een van Rothschild van Joodse,

afkomst. Klaus Schwab traden met de Zwitsers als helers op, tot bijna de laatste dag van de oorlog zijn ze daarmee doorgegaan.

 

KLAUS SCHWAB HEEFT OOK HET JOODSE VOLK VERRADEN

Is de zoon van Klaus Schwab een Vriendelijke, Oude Oom figuur die goed wil doen voor de mensheid, En Het Volk) of is hij net zo als zijn vader een nazi-collaborateur die slavenarbeid gebruikte en de Nazi-inspanningen hielp om de éérste atoombom te bemachtigen? Johnny Vedmore gaat op onderzoek uit.

En heeft het Joodse volk Verraden aan de Nazi,

 

De geschiedenis herhaalt zich, de zoon van Klaus Schwab is een Sektelid bij WORLD ECONOMIC FORUM (WEF), Als de mensheid klaar is bij de WEF, Dan word het natuurlijk makkelijker voor Klaus Schwab om een Derde Wereldoorlog in te richten, dat was zijn Vader trouwens ook van Plan bij Hitler om het samen te doen.

De zoon van de minister Grappenhaus, Ferdinand Grappenhaus is ook een Sektelid, van de WEF die deelt het programma uit vanuit de WEF daaruit blijkt dat de mensheid gecontroleerd en aangestuurd kunnen worden, dit alles is uit het leerboek van de Scientology kerk Amsterdam, Nog zo'n verklaring als Build Back Better voltooid zal zijn zullen burgers niets meer bezitten maar tegelijk heel gelukkig zullen zijn, in de nieuwe world vanuit de WEF'slavenarbeid.

 

Er is maar één oplossing om ons met Frankrijk gelijk te stellen.

We moeten onze Vrijheid Terugnemen, Goedschiks of Kwaadschiks. wandelen door Nederland is wel leuk, maar daar bereik je niets mee, Ik wil wel elke week wandelen naar de Tweede kamer of het Vrijheidsbeeld op de DAM in Amsterdam.

 

EN DAAR BLOEMEN BRENGEN VOOR DE GEVALLEN VRIJHEIDSSTRIJDERS IN DE WORLD, EN DIE HERDENKEN

1 keer gedeeld

Leuk

Opmerking plaatsen

Delen

 

NEDERLAND MOET UIT EUROPA STAPPEN

Wij worden in 2021 als gezonde mensen uit het openbare leven geweerd, wij leven niet meer in een democratie Nederland, maar meer in de fascistische Nederland in Europa!!!?

 

NEDERLAND WORDT WAKKER VRIJHEID NU

Nederland, We worden geregeerd door o.a. Europa en Klaus Schwab WEF wat een groot gevaar voor Europa is en zeker met gebruik en kennis uit het boek van Adolf Hitler het boek MIJN KAMPF;

Beste Anne Frank wat zou je nu schrijven in je dagboek, Beste Joop Kijk terug in het verleden en leer daar van Joop, en bewaar het niet dat zal ik schrijven, Dank je wel lieve Anne Frank, het zal zijn als je éérst hoofdstuk!!! zo was het toen ook, En Nazi Nederland begon toen ook met terreur en Ausweis acties in 1941 dat was ook een fascistische daad in Nederland de mensen moesten ook een persoonsbewijs aanschaffen van nazi' Nederland, Het was in zijn ogen van Meusert een onafhankelijke staat Nederland en diende, de Duitse overheid.

 

Nu worden de mensen in Nazi Nederland digitaal door 2G gegijzeld dat is een fascistische daad in Nederland?!!

De wereld wordt geregeerd door o.a. Klaus Schwab WEF en een aantal satanisten die zich wereldwijd diep hebben ingeworteld in o.a. overheden, media etc en Tv..

Slechts enkele investeringsmaatschappijen trekken aan de touwtjes.

De matrix waar we in leven is niets meer dan een grote dikke leugen waar plannen voor deze reset al jaren geleden aan begonnen is. Voor vele ondenkbaar omdat zij er met hun gevoel niet bij kunnen dat er mensen zijn die zo slecht zijn. Wat we nu zien heeft niets meer te maken met wel of niet maar is slechts een gevecht tussen goed en kwaad. Een oorlog die vanuit binnen wordt gevoerd met als wapen " Angst zaaien".

De meeste mensen zijn trouw en volgzaam aan de overheid. Zij zijn niets meer dan slaven van het systeem. De waarheid komt toch naar boven en wanneer het licht gaat winnen zal niet iedereen de waarheid aan kunnen.

Tijdens de bezettingsjaren door Nazi in Nederland, en nu in het jaar 2020 en 2021 worden gezonde mensen stapsgewijs uit het openbare leven geweerd, dat is ook weer een fascistisch daad in Nazi Nederland de mensen moesten ook een persoonsbewijs aanschaffen in Nazi' Nederland net zo als in 1940 t/m 1945.

 

De bezetters is Politiek Den Haag,

Nazi Nederland Zij maken een administratieve scheiding met het persoonsbewijs tussen niet geïnjecteerde en geïnjecteerde mensen,

De niet geïnjecteerde mensen die wel gezonde zijn maar niet in alle winkels boodschappen mogen halen deze mensen worden ook geweerd in het uitgaansleven. En de wel geïnjecteerde mensen mogen met hun persoonsbewijs overal naar binnen.

De bezetter is de Politiek Den Haag

Nazi Nederland zijn bezetters en werken samen met Europa o.a. met Frans Timmermans vicevoorzitter EU en Klaus Schwab WEF hij is onze Landverrader die samen met NSB'ers mensen ondermijnen.

 

De leden die Lid zijn van het WEF zijn Klaus Schwab, hij komt uit het nieuwe DDR, Frans Timmermans vice voorzitter EU, Mark Rutte, Hugo de Jonge de appel valt niet ver van de boom, zijn opa was kampbeul, Sigrid Kaag, Koningin Maxima Zorreguieta, de zoon Ferdinand Grappenhaus, is de zoon van de minister Grappenhaus, en de broer van Pieter Omtzigt is Dirk Jan Omtzigt. Deze mensen zijn allemaal Lid met een bestuursfunctie van het WEF.

 

WAT ZIJN OORLOGSMISDADEN,

De politie in Nederland is ook fout geweest in de tweede wereldoorlog. De politie doet nu het zelfde als 1940. Nu in 2020 slaan ze er ook op los en, laten ze honden bijten op weerloze mensen, die worden in elkaar gerost/ door de politie, in 2021 en dit allemaal om bij mensen angst in te boezemen,

ADOLF HITLER werkten vanaf 1938 T/m 1945 samen met de vader van Klaus Schwab, Die als Duitse toezichthouder werkten. Hij werkten samen aan het openstellen van mensen met een persoonsbewijs in de arm getatoeëerd, maar wel van alle mensen in de wereld.

 

 

FACT CHECK: IS KLAUS SCHWAB FAMILIE VAN DE ROTHSCHILD FAMILIE?

16:34 28-01-2022 Hannah Hudnall | Fact Check Verslaggever

 

Een bericht gedeeld op Facebook beweert dat Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum (WEF), via zijn moeder, Marianne Schwab, verwant is aan de beroemde Rothschild-familie.

Oordeel: Onwaar

Er is geen bewijs dat Marriane Schwab direct verwant is aan Klaus Schwab of de Rothschild-familie die bekend is in de geschiedenis. Het Zekelman Holocaust Center legt uit dat hoewel ze ooit een achternaam deelde met de Rothschild-familie, ze niet direct met hen verwant was.

Feitencontrole:

 

De afbeelding toont wat lijkt op de resultaten van een Google-zoekopdracht die suggereert dat de moeder van Klaus Schwab een vrouw is met de naam Marianne Schwab, wiens meisjesnaam wordt vermeld als 'Rothschild'.

"De moeder van Klaus Schwab... de architect van het World Economic forum, de grote reset, het transhumanisme en de 4e industriële revolutie is in feite... een Rothschild", beweert het bijschrift van de afbeelding. "Wat een toeval."

De Rothschild-familie is een rijke Joodse bankiersfamilie die volgens Britannica zijn wortels heeft in het 18e-eeuwse Duitsland. De groep is al lang het onderwerp van antisemitische complottheorieën. (GERELATEERD: Schreef Klaus Schwab dat miljarden 'nutteloze eters' tegen 2050 zullen worden geëlimineerd?)

Marianne Schwab is echter niet direct gerelateerd aan deze Rothschild-familie. Hoewel haar vader werkte "in hetzelfde bedrijf als de beroemde Huis rothschild-dynastie van Frankfurt" en de twee families dezelfde achternaam hebben, was de "familie niet direct aan hen gerelateerd", volgens het Zekelman Holocaust Center.

 

Ze lijkt ook geen familie te zijn van Klaus Schwab. Marianne Schwab lijkt de achternaam van haar man, Fred Schwab, pas te hebben aangenomen nadat het paar in 1945 in de VS trouwde, volgens The Zekelman Holocaust Center. In een nieuwsbrief over Fred Schwab staat dat hij in 1939 in New York dineerde met "Marianne Rothschild". Klaus Schwab werd in 1938 in Duitsland geboren, volgens zijn biografie op de WEF-website, zeven jaar voordat Marianne Schwab met haar man trouwde.

Klaus Schwab identificeert zijn ouders als Eugen Wilhelm Schwab en Erika Epprecht in zijn boek "Stakeholder Capitalism: A Global Economy that Works for Progress, People and Planet", dat aan het paar is opgedragen.

"De moeder van Klaus Schwab is geen lid van de Rothschild-familie", zei Alem Tedeneke, een woordvoerder van het WEF, in een e-mail aan Check Your Fact.

Dit is niet de eerste keer dat Klaus Schwab het onderwerp is van virale desinformatie. Check Your Fact ontkrachtte eerder een virale post uit januari 2022 waarin werd beweerd dat hij de uitwissing van 4 miljard "nutteloze eters" tegen 2050 voorspelde.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.