Nieuws

 Persbericht

Van: Informatie Rijksoverheid [mailto:noreply@informatierijksoverheid.nl]
Verzonden: donderdag 8 januari 2015 8:19
Aan:
dekkerrnl@zonnet.nl
Onderwerp: vliegramp

 

Uw kenmerk is E3192430 

Geachte heer Dekker,

Hieronder volgt een reactie op uw e-mail, waarin u uw mening geeft omtrent het drama met MH17. U geeft aan dat de rol van de Nederlandse overheid ergernis werkt. U geeft aan dat de rel rond MH17 uit de hand loopt. Het was bekend dat dit vliegtuig niks te zoeken had boven Oekraïne. Daarnaast geeft u aan dat deze Piloten verplicht zijn om boven dit oorlogsgebied te vliegen.

Wij danken u voor de moeite die u heeft genomen om uw mening onder de aandacht te brengen. We hebben uw e-mail ter informatie doorgestuurd naar een medewerker binnen het team van de vliegramp. Indien er naar aanleiding van uw bericht aanvullende informatie gewenst is, neemt de betreffende afdeling van het ministerie contact met u op.

Meneer Dekker, wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet, 

Imke Claassens

Publieksvoorlichter Informatie Rijksoverheid

Wij horen graag van u of u tevreden bent over onze dienstverlening. Via onderstaande link kunt u meewerken aan het burgertevredenheidsonderzoek van Informatie Rijksoverheid. 

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog een vraag hebben of heeft u een andere vraag over de algemene wet- en regelgeving, dan kunt u hiervoor het contactformulier op onze website via onderstaande link gebruiken. 

 

www.rijksoverheid.nl   --- Original Message ---
From:
dekkerrnl@zonnet.nl
Received: 1/7/15 12:04:17 PM CET
To: Informatie Rijksoverheid

Subject: -

Referring website:
http://www.rijksoverheid.nl/contact 
Aard van uw vraag: Privé
Aanspreekvorm: De heer
Naam: J. Dekker

Telefoonnummer: - 
E-mailadres:
dekkerrnl@zonnet.nl 
Organisatie: Vrienden van Nederland

Onderwerp: - MH17
Vraag: Joop Dekker,

Valse hoop PvdA & VVD
De Nederlandse rol in het drama van de MH17 neergeschoten op17 juli 2014 wekt ergernis, Buitenlandse zaken bevestigde in het diplomatenoverleg in Kiev na het neerhalen van de Oekraïense Antonov op 14 juli. Daar was iemand van Nederlandse ambassade bij, die de mededelingen van Oekraïne over ophoging van de vliegveiligheidsgrens van zeven naar tien kilometer moest vliegen. En Timmermans het vliegen van de MH17 naar Tien Kilometer aan Den Haag doorgaf. Maar boven het oorlogsgebied in Oost- Oekraïne is het niet veilig vliegen. De eerder neergeschoten vliegtuigtuigen boven Oost- Oekraïne zijn één AN-30 80 Yellow neergeschoten op 6 juli 2014, één Antonov op 14 juli 2014 en één vliegtuig neergeschoten IL-76 op 16 juli 2014 boven het oorlogsgebied in Oost- Oekraïne.

De rel rond de MH17-vliegramp lopen uit de hand, woede en lakse houding van de Rijksoverheden. en burgerluchtvaart. Het was bekend dat MH17 niets te zoeken hadden boven het oorlogsgebied in Oost- Oekraïne.

Het is u ook bekend dat de MH17 lijnvluchten met één beperkt aantal kerosine moeten vliegen van hun burgerluchtvaartbedrijf. Deze Piloten zijn op TV-geweest met hun verhaal over hun bedrijf waarbij deze piloten werken. Deze lijnvluchtpiloten zijn gedwongen om boven één oorlogsgebied (rechtdoor te vliegen met één beperkt aantal liters kerosine, Boven één oorlogsgebied te moeten vliegen in Oost- Oekraïne.
Ook met één beperkt aantal liters kerosine moeten deze piloten vliegen boven zee. Deze piloten kunnen ook hier niet uitwijken voor storm boven zee.

Met vriendelijke groet,

Joop Dekker

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.